Knjižara

U cilju postizanja vrhunskih rezultata tokom nastave, u našem Centru se koriste najsavremeniji udžbenici, koji su trenutno aktuelni u svijetu. Vodeća izdavačka kuća „Oxford University Press“,koja već godinama snabdijeva „Oxford Centar“ svojim udžbenicima, prije dvije godine se odlučila da „Oxford Centru“ Podgorica dodijeli ulogu zastupnika njihove firme za Crnu Goru.

Tim povodom otvorena je knjižara  “Oxford Bookshop” , koja nudi sva aktuelna ELT ( English Language Teaching)  izdanja koja su u ponudi matične kuće. Savremeno opremljena knjižara se takođe  nalazi  na lokaciji Rimski trg, odmah do prostorija „Oxford Centra“.

U knjižari će Vam naše ljubazno osoblje prezentovati udžbenike i nastavna sredstva, koja su trenutno u ponudi, ili Vam dati ponudu za usko stručne udžbenike, pogodne različitim profesijama naših klijenata . Svi udžbenici su opremljeni pratećim CD-om.

Na istom mjestu možete naći veliku ponudu rječnika. Ponuda počinje od džepnih rječnika, preko manjih i većih opštih rječnika, do rječnika koje koriste određene grupe studenata i poslovnih ljudi ( collocations, phrasal verbs, idioms, business dictionary).
„Oxford University Press“ u svojoj ponudi ima i udžbenike koji su namijenjeni nastavnom kadru, kao i knjige koje se koriste kao dodatni materijal tokom nastave.

Veoma korisna izdanja su setovi testova sa pratećim diskom iz dosadašnje prakse organizovanja ispita za KET, PETFCE, CAE, CPE, IELTS i TOEFL . Polaznici koji su koristili ova izdanja su pokazali izuzetan uspjeh prilikom polaganja , jer su tako mnogo bolje mogli da steknu predstavu šta ih očekuje na  ispitu.

Pored udžbenika u našoj knjižari svako može  pronaći ridere sa različitom tematikom, prilagođene nivou znanja. Na taj način će, čitajući nešto što ga posebno interesuje, unaprijediti svoje znanje stranog jezika. Posebno izdvajamo ridere sa pratećim CD-om koji omogućavaju unaprijeđivanje vještina slušanja i pričanja.

Pored svega navedenog, u našoj knjižari ćete sigurno naći nešto od moderno dizajniranog kancelarijskog materijala, koji će osvježiti Vaš radni prostor i ujedno biti od velike koristi.

www.facebook.com/oxfordbookshop.me